V době před první republikou není možné mluvit o typicky české kuchyni, neboť Praha se nesla na Vídeňské vlně nejen módy, ale i kuchyně. Vzhledem k tomu, že mimo hlavní město se vepřové a hovězí maso konzumovalo jen svátečně a převážně v zimních měsících, kdy se maso nekazilo, skladbu jídelníčku tvořila jídla hlavně z brambor, luštěnin, hub někdy ryb a drůbeže. Některé pokrmy (bramborák, kuba, buchty) a hlavně polévky (kulajda, kyselo, bramboračka, česnečka) se vaří dodnes.
Najdete nás v centru Prahy u Náměstí Republiky. Těšíme se na Vás.
Po - Čt: 11:00 - 00:00
Pá: 11:00 - 01:00
So: 12;00 - 01:00
Ne: 12:00 - 23:00
Restaurant - Beer bar - Music
Na Poříčí 12, 110 00 Praha 1
GSM: +420 602 202 631
e-mail: larepublica@gastrogroup.cz