• cz
  • en
  • ru
Rezervace
Polední menu

Jídelní lístek v PDF

 

Polední menu 18.11.2019 - 22.11.2019

DO 12:00 LIMONÁDA ZDARMA POUZE K MENU

MENU = POLÉVKA + HLAVNÍ CHOD

 

NÁPOJOVÁ NABÍDKA K POLEDNÍMU MENU:

LIMONÁDA 25,-

0,4L STAROPRAMEN NEALKO 29,-

0,4L STAROPRAMEN  29,-

COCA-COLA POST MIX  25,-

 

  

Pondělí 18.11.2019 

Polévka: Špenátový krém se zakysanou smetanou 35,-

Bezmasé jídlo dne : Salát z chřestu a rajčat s ořechem 109,- / menu 119,-

Specialita 1: Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem    129,- / menu 139,-

Specialita 2: Francouzské brambory s kyselou okurkou 129,- / menu 139,-

Specialita 3: Vepřová panenka s tymiánovou omáčkou a šťouchaným bramborem 139,- / menu 149,-

Tip šéfkuchaře:  Hovězí roštěná se sázeným vejcem a hranolkami  189,-

  

 

 

Úterý 19.11.2019 

Polévka: Uzený vývar s kroupami a zeleninou 35,-

Bezmasé jídlo dne : Salát z vodního melounu se sýrem feta 109,- / menu 119,-

Specialita 1: Špagety s tuňákem a cherry rajčátky     129,- / menu 139,-

Specialita 2: Maďarský guláš s houskovým knedlíkem 129,- / menu 139,-

Specialita 3: Kuřecí prso s pepřovou omáčkou a hranolkami   129,- / menu 139,-

Tip šéfkuchaře:  Hovězí diamond s hříbkovou omáčkou a pečeným bramborem  189,-

  

 

 

  

Středa 20.11.2019 

Polévka: Pórková s vejcem 35,-

Bezmasé jídlo dne:  Palačinky s ovocem a tvarohem 109,- / menu 119,- 

Specialita 1: Domácí sekaná s bramborovou kaší a tomatovým salátem  119,- / menu 129,-

Specialita 2:  Halušky s bryndzou a slaninou se smaženou cibulkou 129,- / menu 139,-

Specialita 3:  Telecí medailonky na pomerančích se zámeckým bramborem 139,- / menu 149,-

Tip šéfkuchaře: Porcované marinované vepřové koleno s hořčicí a křenem 189,-

 

 

 

  

Čtvrtek 21.11.2019

Polévka: Husí kaldoun se zeleninou 35,-

Bezmasé jídlo dne: Špagety aglio olio sypané parmesánem 119,- / menu 129,-

Specialita 1: Hovězí pečeně s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem 129,- / menu 139,-

Specialita 2: Vepřová pikantní směs s jasmínovou rýží 129,- / menu 139,-

Specialita 3: Kuře v pivním těstíčku s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou  139,- / menu 149,- 

Tip šéfkuchaře: Tortilla s nudličkami z panenky a čerstvou zeleninou s hranolkami a pikantním dipem 189,-

 

   

 

 

Pátek 22.11.2019 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi 35,-

Bezmasé jídlo dne: Italské rizoto s chřestem a parmesánem 119,- / menu 129,-

Specialita 1:Kapustový karbanátek s vařeným bramborem a okurkovým salátem 129,- / menu 139,-

Specialita 2: Kuřecí směs se zeleninou a skleněnými nudlemi 129,- / menu 139,-

Specialita 3: Vepřový steak s fazolkami na slanině a opečeným bramborem 139,- / menu 149,- 

Tip šéfkuchaře: Kuřecí supreme se zeleninovým ratatouille 189,-

 

   

 

Podáváme pouze do 15h, nebo do vyprodání

Seznam jednotlivých alergenů v pokrmech je na vyžádání u obsluhy

Alergeny
  • 1A:
  • 1B:
  • 1C:
  • 1D:
  • 1:
  • 2:
  • 3:
  • 5:
  • 6:
  • 7:
  • 8:
  • 9:
  • 10:
  • 11:
  • 12:
  • 13:
  • 14:
created by virtual-zoom ©