• cz
  • en
  • ru
Rezervace
Polední menu

Jídelní lístek v PDF

 

Polední menu 12.08.2019 - 16.08.2019

DO 12:00 LIMONÁDA ZDARMA POUZE K MENU

MENU = POLÉVKA + HLAVNÍ CHOD

 

NÁPOJOVÁ NABÍDKA K POLEDNÍMU MENU:

LIMONÁDA 25,-

0,3L BIRELL 25,-

COCA-COLA  25,-

 

Pondělí 12.08.2019

 

Polévka: Tomatová s těstovinou 35,-

Specialita 1: Domácí sekaná s pažitkovým bramborem a hořčicí  109,- / menu 119,-

Specialita 2: Gnochi s kuřecím masem a špenátem  119,- / menu 129,-

Specialita 3: Farmářský salát s fazolkami a hořčičným dresingem  119,- / menu 129,- 

Tip šéfkuchaře: ¼ Kachny s červeným zelím a bramborovými plackami  189,-

 

 

 

 

  

Úterý 13.08.2019

 

Polévka: Zeleninový vývar se smaženým hráškem   35,-

Specialita 1:  Hamburská vepřová kýta s houskovým knedlíkem 109,- / menu 119,-

Specialita 2:  Pikantní kuřecí směs s bramborovými kroketami 119,- / menu 129,-

Specialita 3:  Smažený květák s bramborem a tatarkou 119,- / menu 129,-

Tip šéfkuchaře:  Hovězí stroganoff s hranolkami 189,-

  

 

 

 

  

Středa 14.08.2019 

Polévka: Květákový krém 35,-

Specialita 1:  Maďarský hovězí guláš s houskovým knedlíkem 119,- / menu 129,-

Specialita 2:  Kuřecí steak s dušenou zeleninou a bramborovou kaší 109,- / menu 119,-

Specialita 3:  Domácí žemlovka s jablky a vanilkovým pudinkem 109,- / menu 119,-

Tip šéfkuchaře: Vepřová líčka na víně s nastavovanou kaší a zeleninou 189,-

 

 

 

  

Čtvrtek 15.08.2019

 

Polévka: Francouzská cibulačka s toastem 35,-

Specialita 1: Smažený karbanátek s bramborovou kaši a tomatovým salátem  119,- / menu 129,-

Specialita 2: Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží 119,- / menu 129,-

Specialita 3: Salát caprese s bazalkovým pestem a toastem  119,- / menu 129,- 

Tip šéfkuchaře: Vepřová panenka s rokforovou omáčkou a štouchaným bramborem  189,-

 

   

 

 

Pátek 16.08.2019

 

Polévka: Gulášovka 35,-

Specialita 1:  Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem 119,- / menu 129,-

Specialita 2:  Smažené kuřecí stehno s bramborovým pyré a okurkovým salátem 109,- / menu 119,-

Specialita 3:  Špenátové lasagne zapečené mozarellou 109,- / menu 119,-

Tip šéfkuchaře:  Trhané vepřové koleno v housce se slaninou a rajčetem 189,-

 

 

  

 

 

 

Podáváme pouze do 15h, nebo do vyprodání

Seznam jednotlivých alergenů v pokrmech je na vyžádání u obsluhy

Alergeny
  • 1A:
  • 1B:
  • 1C:
  • 1D:
  • 1:
  • 2:
  • 3:
  • 5:
  • 6:
  • 7:
  • 8:
  • 9:
  • 10:
  • 11:
  • 12:
  • 13:
  • 14:
created by virtual-zoom ©