• cz
  • en
  • ru
Rezervace
Polední menu

Pondělí 20.1.
Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi 35,-
Bezmasé jídlo dne: Zapečený lilek se zeleninovým ratatouille a sýrem 109,- / menu 119,-
Specialita 1: Halušky se zelím a uzeninou 119,- / menu 129,-
Specialita 2: Bůčková roláda se štouchaným bramborem a slaninou 129,- / menu 139,-
Tip šéfkuchaře: Pečený candát s máslovým pyré a chřestem 189,-

Úterý 21.1.
Polévka: Houbový krém 35,-
Bezmasé jídlo dne: Salát Caprese s bazalkovým pestem 109,- / menu 119,-
Specialita 1: Vepřová pečeně na houbách s rýží 139,- / menu 149,-
Specialita 2: Kuřecí paličky v barbecue omáčce s hranolkami 129,- / menu 139,-
Tip šéfkuchaře Hovězí steak diamond s řepovým pyré a omáčkou demi-glace 189,-
Podáváme pouze do 15h, nebo do vyprodání

Středa 22.1.
Polévka: Domácí česnečka 35,-
Bezmasé jídlo dne: Cuketové bramboráčky se zakysaným zelím 109,- / menu119,-
Specialita 1: Červené kuřecí kari s jasmínovou rýží 129,- / menu 139,-
Specialita 2: Segedinský guláš s houskovým knedlíkem 129,- / menu 139,-
Tip šéfkuchaře: Hovězí Stroganoff s hranolkami 189,-

Čtvrtek 23.1.
Polévka: Hráškový krém 35,-
Bezmasé jídlo dne: Smažený sýr s vařeným bramborem a tatarkou - 119,- / menu 129,-
Specialita 1: Penne s vepřovou panenkou a sušenými rajčaty 129,- / menu 139,-
Specialita 2: Hovězí svíčková pečeně s houskovým knedlíkem 139,- / menu 149,-
Tip šéfkuchaře: Kuřecí supreme na špenátovém lůžku s bramborovým . pyré a omáčkou demi-glace 189,-

Pátek 24.1.
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi 35,-
Bezmasé jídlo dne: Hříbkové rizoto sypané parmazánem 109,- / menu 119,-
Specialita 1: Chilli con carne podávané s pečivem 129,- / menu 139,-
Specialita 2: Vepřová směs s pórkem a rýží 129,- / menu 139,-
Tip šéfkuchaře: Hovězí burger La Republica s hranolkami 189,-

Alergeny
  • 1A:
  • 1B:
  • 1C:
  • 1D:
  • 1:
  • 2:
  • 3:
  • 5:
  • 6:
  • 7:
  • 8:
  • 9:
  • 10:
  • 11:
  • 12:
  • 13:
  • 14:
created by virtual-zoom ©