• cz
  • en
  • ru
Rezervace
Polední menu

Jídelní lístek v PDF

 

Polední menu 16.09.2019 - 20.09.2019

DO 12:00 LIMONÁDA ZDARMA POUZE K MENU

MENU = POLÉVKA + HLAVNÍ CHOD

 

NÁPOJOVÁ NABÍDKA K POLEDNÍMU MENU:

LIMONÁDA 25,-

0,4L STAROPRAMEN NEALKO 29,-

0,4L STAROPRAMEN  29,-

COCA-COLA POST MIX  25,-

 

Pondělí 16.09.2019

 

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou 35,-

Specialita 1: Hovězí po Burgundsku,houskový knedlík 119,- / menu 129,-

Specialita 2: Vepřové výpečky se zelím a bramborový knedlík 119,- / menu 129,-

Specialita 3: Špagety Bolognese sypané parmesánem  109,- / menu 119,- 

Specialita 4: Salát s kozím sýrem a brusinkami 119,- / menu 129,-

Tip šéfkuchaře: Kachní prso s omáčkou z višní a pastinákovým pyré  189,-

 

 

 

 

  

Úterý 17.09.2019

 

Polévka: Domácí bramboračka  35,-

Specialita 1:  Domácí sekaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou 119,- / menu 129,-

Specialita 2:  Kuřecí KUNG-PAO s jasmínovou rýží 109,- / menu 119,-

Specialita 3:  Hrachová kaše s klobáskou z grilu a smaženou cibulkou 119,- / menu 129,-

Specialita 4: Zeleninové rizoto sypané sýrem 109,- / menu 119,-

Tip šéfkuchaře:  Krkovice sous-vide s hráškovým pyré 189,-

  

 

 

 

  

Středa 18.09.2019 

Polévka: Pórková s máslovými krutony 35,-

Specialita 1: Segedínský guláš s houskovými knedlíky 119,- / menu 129,-

Specialita 2:  Kuřecí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem 119,- / menu 129,-

Specialita 3:  Zauzené klobásky s pikantními fazolemi 109,- / menu 119,-

Specialita 4:  Nicoise salát s vejcem, tuňákem a fazolkami 109,- / menu 119,-

Tip šéfkuchaře: ½ pečeného kolena s křenem a horčicí podávaný s čerstvým chlebem 189,-

 

 

 

  

Čtvrtek 19.09.2019

 

Polévka: Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou 35,-

Specialita 1: Kuřecí prso na paprice s těstovinami 119,- / menu 129,-

Specialita 2: Halušky se zelím a uzeným masem 119,- / menu 129,-

Specialita 3: Francouzské brambory s kyselou okurkou 109,- / menu 119,- 

Specialita 4: Caprese s rukolovým salátem a bazalkovým pestem 109,- / menu 119,-

Tip šéfkuchaře: Vepřový steak s hořčičnou omáčkou a opečeným bramborem  189,-

 

   

 

 

Pátek 20.09.2019

 

Polévka: Hrachová s uzeninou  35,-

Specialita 1:  Hovězí kostky na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem 119,- / menu 129,-

Specialita 2:  ČKuřecí nudličky na pórku s jasmínovou rýží 119,- / menu 129,-

Specialita 3:  Smažená treska s bramborovou kaší a tomatovým salátem 109,- / menu 119,-

Specialita 4: Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 119,- / menu 129,-

Tip šéfkuchaře:  Grilovaná vepřová panenka s fazolkami na slanině a opečeným bramborem 189,-

 

 

  

 

 

 

Podáváme pouze do 15h, nebo do vyprodání

Seznam jednotlivých alergenů v pokrmech je na vyžádání u obsluhy

Alergeny
  • 1A:
  • 1B:
  • 1C:
  • 1D:
  • 1:
  • 2:
  • 3:
  • 5:
  • 6:
  • 7:
  • 8:
  • 9:
  • 10:
  • 11:
  • 12:
  • 13:
  • 14:
created by virtual-zoom ©