• cz
  • en
  • ru
Rezervace
Denní menu

  

POLEDNÍ MENU 

 

Pondělí 27.6.2022

Hráškový krém s krutony 35,-
Krůtí medailonky se slaninou a zelenými fazolkami a mačkanými bramborami 159,-
Boloňské špagety s parmezánem a rukolou 139,-
Variace listových salátů s parmskou šunkou a žlutým melounem 149,-
Pečené filátko z candáta se středomořskou zeleninou a vinnou omáčkou 239,-
Telecí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovým pyré 279,-

 


Úterý 28.6.2022

Hovězí vývar se zeleninou 35,-
Čevabčiči s hořčicí, čerstvou cibulí a vařenými bramborami 149,-
Kuřecí nudličky se smetanovou omáčkou s bramborovými noky a baby špenátem 149,-
Grilované tofu s listovým salátem a čerstvou zeleninou 129,-
Pečené filátko z candáta se středomořskou zeleninou a vinnou omáčkou 239,-
Telecí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovým pyré 279,-

 


Středa 29.6.2022

Mrkvový krém s římským kmínem 35,-
Smažený holandský řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 149,-
Konfitované kuřecí stehno se zeleninovým kuskusem 139,-
Špagety aglio – olio s parmezánem a redchardem 129,-
Pečené filátko z candáta se středomořskou zeleninou a vinnou omáčkou 239,-
Telecí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovým pyré 279,-

 

 

Čtvrtek 30.6.2022

Zeleninová polévka s kukuřicí 35,-
Steak z vepřové krkovice na medovém pepři se smetanovými bramborami a pepřovou omáčkou 159,-
Těstoviny s gorgonzolovou omáčkou a krůtími nudličkami 149,-
Hovězí burger s uzenou majonézou a steakovými hranolkami 199,-
Pečené filátko z candáta se středomořskou zeleninou a vinnou omáčkou 239,-
Telecí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovým pyré 279,-

 


Pátek 1.7.2022

Domácí kulajda 35,-
Kuřecí medailonky s paprikovou omáčkou a houskovým knedlíkem 149,-
Wrap s kozím sýrem, rukolou, červenou řepou s bylinkovým dipem a batátovými hranolkami 159,-
Krůtí steaky s červenou cibulí, tymiánem a citrónovou šťávou na mačkaných bramborách s jarní cibulkou 149,-
Pečené filátko z candáta se středomořskou zeleninou a vinnou omáčkou 239,-
Telecí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovým pyré 279,-

 


Dezert týdne:
Domácí medovník 59,-
Čokoládový dort Praga 59,-

 

 

Alergeny
  • 1A:
  • 1B:
  • 1C:
  • 1D:
  • 1:
  • 2:
  • 3:
  • 5:
  • 6:
  • 7:
  • 8:
  • 9:
  • 10:
  • 11:
  • 12:
  • 13:
  • 14:
created by virtual-zoom ©